onsdag 4 juli 2018

Klänningar

Klänningen Doris sydd i vävd viskos. Storlek 12 med mönsterjusteringar för en större byst (vilket gör att den numera är för stor för mig). Tror att jag är ca en 38-40 på bilden med F-kupa. Jag kan fortfarande ha den med B-kupa men skulle nog sitta bättre på någon med lite större byst. Knytband i midjan och två utanpåfickor fram. Så härlig klänning med 40-50-tals känsla! Kan tänka mig att det funkar bra att amma i den också med knapparna fram, det har dock inte jag testat. Bara använd ett fåtal gånger så fint skick. Jag uppskattar den till en 38-40 men alltid bäst att gå efter måtten.

Byst: 100cm
Midja: 86cm
Längd: 99cm

400kr + frakt 58kr.
Blå viskosklänning i min favoritmodell med lagda veck (denna har motveck) i midjan. Rätt rak i modellen men har skärphällor så kan justera midjan med skärp eller med bandet jag skickar med som är sytt i samma tyg. 
Byst: 99cm
Midja: 98cm
Längd från axel till fåll: 93cm

300kr + frakt 58krJag har också en svart klänning i exakt samma modell och storlek som den blå ovan, men de enda bilderna jag har på den är på insidans snedslå. Eftersom svart är helt omöjligt att fota är det nog ändå lättare att se modellen på den blå klänningen. 
Byst: 98cm
Midja: 92cm
Längd från axel till fåll: 92

300kr + frakt 58krÄven denna är sydd i samma modell som de två ovan men lite större i storleken (jag har justerat mönstret lite då och då). Sydd i ett fantastiskt liberty of london tyg med blommor på som jag älskar! Deras tunna bomullstyg är också skönt att ha på sommaren, eller för all del på vintern med kofta över. Efter att bilderna togs har jag sytt på skärphällor och skickar med ett band i samma tyg att knyta åt midjan med. Halslinningen står ut lite på bilderna men det beror bara på dålig pressning, den står inte ut så längre. 
Byst: 106cm
Midja: 98cm
Längd från axel till fåll: 90cm

350kr + frakt 58kr

Vill du köpa något i min bloppis? Maila mig hellre än att kommentera, då ser jag det snabbare och det är enklare att direkt kunna byta adress o konto/swishnummer.
Maila till clara(snabela)clarafalk(punkt)se så svarar jag så snabbt jag kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar