onsdag 4 april 2018

Väska och sjal


Tygväska som är i samma modell som de jag säljer ibland på Etsy, men denna är sydd för privat bruk och använd lite av mig. Det fantastiska tyget är från det första samarbetet mellan Rifle & co och Cotton & Steel. Stadigt mellanlägg så den känns mycket rejälare än en vanlig tygkasse. En innerficka och stängs med magnetknäppe. 38cm bred, 35cm hög och 12-13cm botten. 

300kr + frakt 36kr eller spårbart 58kr. Åh denna sjal alltså. Den är stickad i garn jag spunnit själv av ull som Dandelion-Anna färgat och jag är egentligen så stolt över den. Men, och ett stort men, den blev alldeles för hårt spunnen. För mig som är lite av en perfektionist med mina stickade grejer (jag stickar liksom så mycket att jag bara är nöjd med det bästa) blev den en besvikelse. Så jag stickade mig en ny variant i Rosy Sport istället.
Men vad ska jag göra med denna? Har haft kvar den ett tag av sentimentala själ men jag är inte så sentimental av mig. Testar och ser om någon av er vill köpa en handfärgad, handspunnen men lite för hård sjal för en billig peng, annars får jag fundera på vad jag ska göra med den.
Mått: 180x39
Pris: 250kr + frakt 36kr eller spårbart 58kr.

Såld!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar