onsdag 4 juli 2018

Stickade barnkoftor

Koftan Go Buffalo stickad i ett mjukt merinogarn som jag handfärgat. Jag har inte skrivit ner vilken storlek jag stickade den i men jag skulle gissa på storlek 4 år. Astrid är drygt 3 år på bilden, normallång men lite smal för sin ålder. Svårt att se eftersom hon tog på sig den ut och in men den är aningens stor för henne där :). 

Det här garnet är mjukt och som många mjuka garner noppar det lätt. Bilderna ovanför när den hänger på galgen är tagna idag efter att jag gått över den med noppborttagare och tvättat den. 

250kr + frakt 58krKoftan Grannys favorite stickad i mitt favoritgarn Wollmeise dk. Det garnet är nästan omöjligt att slita på, hur mycket jag än använder mina favoriter stickade i det garnet ser de nästan oanvända ut. Dock superwashbehandlat. 
Den här koftan är stickad i strl 3 år och Astrid är 3 1/2 år på bilden ovanför och då satt den perfekt. Hon hade den för något halvår sen senast och då var den tightaste laget men det gick fortfarande (då var hon 5år). Väldigt fint skick!

250kr + frakt 58kr

Vill du köpa något i min bloppis? Maila mig hellre än att kommentera, då ser jag det snabbare och det är enklare att direkt kunna byta adress o konto/swishnummer.
Maila till clara(snabela)clarafalk(punkt)se så svarar jag så snabbt jag kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar