onsdag 4 april 2018

Bombers!


Svart mjukisbomber i samma modell som den rosa jag sytt tidigare. Tyget är sweatshirttyg i bra kvalitet. Stolpfickor i sidorna (obs att den är ofodrad så mellanlägget till stolpfickorna syns på insidan). Storlek ca 38-40 skulle jag gissa på, mönstret säger Large men det är ett Jenny Hellström mönster och de är väldigt små i storlekarna. 

Byst: 96cm
Längd: 53cm

200kr + frakt 58kr

Lång rak bomberjacka i bomullstyg. Yttertyget är ett vävt bomullstyg, fodrad med prickig trikå och så muddväv i hals och ärmslut. Jag gillar den här jackan men jag har för många jackor och behöver rensa lite :). Sydd i storlek M och det är vad jag skulle säga att den passar, förmodligen också en S. Ärmarna är raglanskurna så axelvidden är inte supernoga, däremot är den ganska rak och smal så passar förmodligen inte den med väldigt breda höfter. Just eftersom den är smal har den också en tendens att klättra lite uppåt på benen om man har sträva tyger på sig under.
Passpoalfickor fram.

Omkrets byst 110cm
Omkrets höft 116cm
Längd från axel och ner 91cm
Ärmlängd från ca axel och ner 56cm

Pris: 375kr  250kr + frakt 58kr

Vill du köpa något i min bloppis? Maila mig hellre än att kommentera, då ser jag det snabbare och det är enklare att direkt kunna byta adress o konto/swishnummer.
Maila till clara(snabela)clarafalk(punkt)se så svarar jag så snabbt jag kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar