onsdag 4 april 2018

Bombers!
Lång rak bomberjacka i bomullstyg. Yttertyget är ett vävt bomullstyg, fodrad med prickig trikå och så muddväv i hals och ärmslut. Jag gillar den här jackan men jag har för många jackor och behöver rensa lite :). Sydd i storlek M och det är vad jag skulle säga att den passar, förmodligen också en S. Ärmarna är raglanskurna så axelvidden är inte supernoga, däremot är den ganska rak och smal så passar förmodligen inte den med breda höfter. Just eftersom den är smal har den också en tendens att klättra lite uppåt på benen om man har sträva tyger på sig under.
Passpoalfickor fram.

Omkrets byst 110cm
Omkrets höft 116cm
Längd från axel och ner 91cm
Ärmlängd från ca axel och ner 56cm

Pris: 375kr + frakt 58krRosa mjukisbomber i sweatshirttyg från Nosh (väldigt bra kvalitet på tyget!). Har passpoallfickor som gör att den ser mer arbetad ut. På insidan syns mellanlägget till fickan, men den är såpass lik tröjans färg att jag inte tycker att det stör. Det plus lite veck vid dragkedjan gör att jag drar ner priset en aning.

Storlek: ca M men beror på hur du vill att den ska sitta.
Omkrets byst: 99cm
Längd axel till mudd: 54
Ärmlängd: 55

Pris: 300kr + 58kr frakt

Har en exakt likadan mjuk bomber i svart som jag tydligen inte tagit några bra bilder på, ska få till det snarast! Blir du intresserad av den utifrån bilderna ovan är det bara att maila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar